Optreden: 9 juni – Pluspunt Rotterdam

Op vrijdag 9 juni organiseert Lang Leven Kunst weer een leuke en gezellige culturele middag in Humanitas-Bergweg. Net als eerdere culturele middagen draait het om kunst, cultuur en gezelligheid. Deze keer staan wij op het programma.

Heb jij belangstelling, kom dan langs. Deelname is gratis!
 

WEER WAT NIEUWS

Wij hebben wat nieuwe nummers in onze repertoire:

“Mooi” (geschreven voor de trouwdag van Margriet’s zoon, Lennert)
“Dat ben ik” (over het bladeren door een familie album en wat dat met je doet)
 

DETAILS

Wanneer?
Vrijdagmiddag 9 juni,
van 13:30 tot en met 15:30 uur

Waar?
Atrium van Humanitas-Bergweg,
Bergwegplantsoen 10,
3037 SK Rotterdam

 
meer info

Lief en leed: Optrede in De Klooster

20161014_181632
Onze vriendin en fan, Adje
20161014_181529
Bezoekers met hun ingekleurde postkaarten

 

Op 14 oktober traden wij op tijdens een maaltijd voor mantelzorgers bij De Klooster, Rotterdam in het kader van “De Lief en Leedweken”. We hadden inkleur-postkaarten gemaakt met de leuze, “Denk in de kleur van je hart (Frank Boeijen)”, om uit te delen en samen namen wij even de tijd om mindful en creatief te zijn.

 

ACHTERGROND
De Lief en Leedweken
Dit jaar organiseert Opzoomer Mee niet één Lief en Leedweek in oktober, maar zal heel oktober in het teken staan van lief en leed. Want met je buren deel je lief en leed, het hele jaar door. Besteed tijdens deze weken extra aandacht aan bewoners in je straat die dat goed kunnen gebruiken. Denk hierbij aan ouderen of zieken, buren die heel veel pech gehad hebben of buren die altijd voor een ander klaar staan. Organiseer een leuke verrassing of activiteit voor hen om ze in het zonnetje te zetten.