Lief en leed: Optrede in De Klooster

20161014_181632
Onze vriendin en fan, Adje
20161014_181529
Bezoekers met hun ingekleurde postkaarten

 

Op 14 oktober traden wij op tijdens een maaltijd voor mantelzorgers bij De Klooster, Rotterdam in het kader van “De Lief en Leedweken”. We hadden inkleur-postkaarten gemaakt met de leuze, “Denk in de kleur van je hart (Frank Boeijen)”, om uit te delen en samen namen wij even de tijd om mindful en creatief te zijn.

 

ACHTERGROND
De Lief en Leedweken
Dit jaar organiseert Opzoomer Mee niet één Lief en Leedweek in oktober, maar zal heel oktober in het teken staan van lief en leed. Want met je buren deel je lief en leed, het hele jaar door. Besteed tijdens deze weken extra aandacht aan bewoners in je straat die dat goed kunnen gebruiken. Denk hierbij aan ouderen of zieken, buren die heel veel pech gehad hebben of buren die altijd voor een ander klaar staan. Organiseer een leuke verrassing of activiteit voor hen om ze in het zonnetje te zetten.

WOS Radio optreden: live donderdag, 28 augustus

Volgende week (donderdag, 28 augustus) treden wij op in een WOS Radio programme, WOS plein, om donateurs te helpen werven voor Hospice Beukenrode.

Locatie: winkelcentrum De Tuinen, Naaldwijk
Creme Brulee live: 16.00

(Om 15.00 treden wij ook op, maar dan met onze engelstalige act, “Two Doors Down“)

Van woensdag 27 tot en met zondag 31 augustus presenteert WOS Radio het WOS Plein. Vijf dagen lang komen de radio-uitzendingen live vanuit een glazen kas in winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk. Doel van het WOS Plein is het werven van zoveel mogelijk donateurs voor Hospice Beukenrode. Er zijn optredens van koren, singer-songwriters en andere artiesten én er is van alles te doen. Treed op in je eigen videoclip, win prijzen met de veilingklok en vraag je favoriete plaat aan en kom zelf op de radio. Tussen 17.00 en 18.00 uur schuiven bekende en minder bekende Westlanders aan aan de ‘Beukenrode tafel’. Zondagmiddag wordt WOS Loungy-Sunday gepresenteerd. Ook de TV-programma’s en de radioprogramma’s die WOS Media komend seizoen gaat uitzenden worden gepresenteerd.